lost time
lost time
Beeldbuis
23 augustus 2015

Thuisbios, week 34

lost timeKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios vind je iedere week interessante nieuwe genretitels die je zo vanuit je luie stoel kunt bekijken. Deze week wordt er lustig op los geëxperimenteerd en vechten tieners voor hun leven.

In THE OUIJA RESURRECTION neemt een gezellig weekendje een gruwelijke wending wanneer een groepje vrienden in een theater aan het experimenteren slaat met een ouijabord en zo een bloeddorstige geest bevrijdt. THE OUIJA RESURRECTION is het vervolg op THE OUIJA EXPERIMENT en werd in de VS uitgebracht onder de titel THE OUIJA EXPERIMENT 2: THEATRE OF DEATH. Als je de recensies van deel één leest, wordt vanzelf duidelijk waarom de Nederlandse distributeur besloten heeft deel twee onder een andere titel uit brengen. Regisseur Israel Luna maakte eerder o.a. TICKED-OFF TRANNIES WITH KNIVES (2010) en legt momenteel de laatste hand aan KICKING ZOMBI ASS FOR JESUS. Naar die laatste titel kijk ik stiekem toch wel een beetje uit. Te koop op dvd en blu-ray vanaf 25 augustus (Just Entertainment).

Meer geëxperimenteer in LOST TIME, een sciencefiction-horrorfilm waarin Valerie (Rochelle Vallese) te horen krijgt dat ze ongeneeslijk ziek is. Als ze na het slechtnieuws-gesprek met haar zus Melissa naar huis rijdt, wordt de auto op een verlaten weg opeens omgeven door een verblindend wit licht. Wanneer Valerie twaalf uur later weer bij bewustzijn komt is niet alleen haar zus verdwenen maar ook van de dodelijke ziekte is geen spoor meer te bekennen. Valerie zoekt hulp bij Dr. Xavier Reed (Robert Davi), een arts die al eerder mensen behandelde die op onverklaarbare wijze uren ‘kwijt’ zijn. Als ze zich laat opnemen in zijn kliniek, doet Valerie echter een schokkende ontdekking… Met o.a. Luke Goss (BLADE II, HELLBOY II: THE GOLDEN ARMY), Lin Shaye (INSIDIOUS, BIG ASS SPIDER) en Derek Mears (PREDATORS, Sleepy Hollow). Te huur op dvd vanaf 18 augustus en te koop op dvd en blu-ray vanaf september (Excesso).

De postapocalyptische thriller THE LAST SURVIVORS (a.k.a THE WELL) is het regiedebuut van production designer Thomas S. Hammock (YOU’RE NEXT, THE GUEST). Doordat het al meer dan tien jaar niet geregend heeft, is de wereld veranderd in een dorre wildernis. Tieners Kendall en Dean, gespeeld door Haley Lu Richardson (Ravenswood) en Booboo Stewart (THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST), wonen vlakbij een verborgen bron en delen het water met een nabijgelegen nederzetting. Wanneer de sadistische krijgsheer Carson de bron opeist, moeten de tieners kiezen: vluchten of vechten? De recensie van Lieuwe van Albada lees je binnenkort op onze website. Te koop op dvd en blu-ray vanaf 18 augustus (Three Lines).

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!