Space Force DEF
Space Force DEF
Nieuws
19 mei 2020

Isolatiemateriaal: nieuw visueel voer

Space Force DEFISOLATIEMATERIAAL | Nog heel even wachten en we mogen weer naar de bioscoop. Dan kunnen we eindelijk weer films op het grote doek bewonderen. Tot die tijd moeten we het doen met wat er op onze beeldbuis en op de streamingdiensten te vinden is. Bij dezen weer een verse portie aanraders!

Zoals gewoonlijk komt Netflix elke maand een grote hoeveelheid nieuwe films en series. Zo is de recentelijk gerecenseerde SLAUGHTERHOUSE RULEZ sinds kort te vinden op de streamingdienst. Ook kan je vanaf 29 mei genieten van Craig Daniels’ sci-fi-comedyserie SPACE FORCE, met Steve Carell in de hoofdrol. Sam Raimi’s SPIDER-MAN is er vanaf 31 mei te zien.

Ook op de goede oude televisie komen binnenkort de tofste genrefilms voorbij. Morgenavond is THE SHALLOWS te zien op Veronica, waarin Blake Lively moet zien te overleven met een haai in de buurt. Een paar dagen later, op 22 mei, worden de personages van PARANORMAL ACTVITY: THE GHOST DIMENSION door geesten geteisterd op RTL8. Wacht nóg een paar dagen en DE LIFT van Dick Maas komt op 26 mei voorbij op RTL7.

Hoewel de focus niet op genrefilms ligt, komen er toch af en toe een paar voorbij op Mubi. Oud, nieuw, lang, kort en van over de hele wereld. De kans is klein dat je alle films op deze streamingdienst al kent. Elke film is dertig dagen te zien, dus wacht niet te lang! Zo is het zwart-komische THIS MAGNIFICENT CAKE! nog vijfentwintig en Lloyd Kaufman zijn Troma’s klassieker BLOODSUCKING FREAKS nog negentien dagen beschikbaar.

Tot slot komen er nog enkele nieuwe dvd’s en blu-rays uit. THE WILD GOOSE LAKE, die bij onze recensenten goed in de smaak viel, is al te bestellen. Ook gaan de horrorfilms WICKED WITCHES en GRETEL AND HANSEL binnenkort in de verkoop.

Zoals je kan lezen is er genoeg visueel voer te vinden voordat we weer de bioscoopzalen in mogen. Veel kijkplezier!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!