Swallow
Swallow
Nieuws
18 mei 2020

Prijsvraag: kijk gratis Swallow

Swallow PRIJSVRAAG | SWALLOW is vanaf vandaag te zien op Video on Demand. De film van Carlo Mirabella-Davis deed vorig jaar met veel succes de ronde op genrefilmfestivals en zou afgelopen april ook Imagine aangedaan hebben. Helaas ging dat niet door, maar wij geven vijf gratis kijkcodes weg!

In SWALLOW volgen we Hunter. Ze lijkt een perfect leven te leiden met haar man Ritchie die net de leiding heeft overgenomen van het familiebedrijf. Wanneer ze zwanger wordt, ontwikkelt ze de dwangmatige eetstoornis Pica, gekenmerkt door het inslikken van niet-eetbare dingen. Haar echtgenoot en schoonfamilie besluiten haar doen en laten te controleren om zo het ergste te voorkomen: de bedreiging van de voortzetting van de familielijn van de Conrads … Maar verbergt deze vreemde en oncontroleerbare obsessie misschien een groter geheim?

SWALLOW sleepte vorig jaar op meerdere genrefilmfestivals mooie prijzen in de wacht, waaronder beste regie en beste screenplay op het Fantasia Film Festival. Dat maakt ons in ieder geval erg benieuwd. Jou ook? Dat komt goed uit, want in samenwerking met Cinéart mogen wij vijf kijkcodes weggeven waarmee je de film op Pathé Thuis kunt bekijken. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is vóór 28 mei een mailtje sturen naar [email protected] met als onderwerp SWALLOW. Onder de inzendingen verloten we de codes. Veel kijkplezier!

 

18 mei 2020

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!