OverlordT shirt
OverlordT shirt
Nieuws
19 maart 2019

Nazizombieprijsvraag!

OverlordT shirt PRIJSVRAAG | Of het nu om nazi’s gaat of zombies; als zij in de buurt marcheren of rondstrompelen probeer je toch liever niet op te vallen. Je kunt dus maar beter niet meedoen aan onze OVERLORD-prijsvraag en zo’n fraai knalrood T-shirt winnen!

OVERLORD draaide eind vorig jaar in de bioscoop en is nu verkrijgbaar op dvd en blu-ray. Producent J.J. Abrams en scenarioschrijvers Billy Ray (THE HUNGER GAMES) en Mark L. Smith (THE REVENANT) stappen in de bloederige voetsporen van Castle Wolfenstein, FRANKENSTEIN’S ARMY en IRON SKY met hun 38 miljoen doller kostende variant op het Nazizombiegenre.

Daan Snouck Hurgronje beschreef de film in zijn recensie in november: ‘In de nacht van vijf op zes juni 1944 wordt een groepje Amerikaanse parachutisten gedropt achter de Duitse linies in Normandië. Hun missie: een klein Frans dorpje infiltreren en daar een vijandelijke radiotoren onschadelijk maken, zodat de aankomende geallieerde (lucht)landingen een grotere kans van slagen hebben. Niet iedereen overleeft de landing, en eenmaal aangekomen in het dorp ontdekken de overgebleven soldaten dat de vijand nog veel meer in zijn schild voert. Het blijkt dat de lokale Sturmbannführer met behulp van een Enge Nazi-Dokter diep in de krochten van de plaatselijke kerk experimenteert met krijgsgevangenen en dorpelingen, met als doel duizendjarige strijders voor Hitlers Duizendjarige Rijk te creëren.’


Schokkend Nieuws mag, in samenwerking met UPI Nederland, tien fraaie OVERLORD T-shirts (maat L) weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is deze vraag te beantwoorden: Welke film uit 1977 is de eerste, zeg maar de Obersturmbannführer aller Nazizombiefilms?

Mail je antwoord uiterlijk 24 maart naar [email protected] en vergeet niet te vermelden: je naam, adres en het antwoord. Succes!

 

 

 

19 maart 2019

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!