Brightbrurn actie
Brightbrurn actie
Nieuws
30 oktober 2019

Gratis Schokkend Nieuws bij Brightburn!

Brightbrurn actie ACTIE | Schokkend Nieuws en Sony Pictures lanceren vandaag een SUPER-actie in Nederland en België. Koop je de nieuwe dvd of blu-ray van de superheldenhorrorfilm BRIGHTBURN – dan krijg je Schokkend Nieuws #140 er gratis bij!

Vier skulls kreeg BRIGHTBURN op onze website. ‘Een hele fijne, nare superheldenslasher,’ scheef Vincent Hoberg, ‘een strakke film die op geen enkel moment afwijkt van de ingeslagen, cynische weg die bezaaid is met lompe gore en effectief acteerwerk.’ In Schokkend Nieuws #140 staat ook een interview van twee pagina’s met regisseur David Yarovesky.

De dvd en blu-ray van BRIGHTBURN liggen vanaf vandaag in de winkel. En als je ‘m in de juiste winkel koopt krijg je dus ook die nieuwe Schokkend Nieuws cadeau. Mét dat interview, maar ook met de prachtige THE DARK CRYSTAL-cover van Stefan Motmans, het laatste Nederhorrornieuws, DOCTOR SLEEP, BUMPERKLEEF én een special over ‘Slechte eetgewoonten’ in horrorfilms, thrillers en, natuurlijk, kannibalenfilms. Een zeer smakelijke kennismaking voor iedereen die dol is op horror-, sciencefiction, fantasy- of cultfilms en Schokkend Nieuws nog niet kent. Ons magazine verschijnt om de twee maanden en ook dit nummer staat weer bol van de interviews, achtergrondverhalen en recensies. Lees hier meer over SN#140!

De gezamenlijke actie van Sony en Schokkend Nieuws, die trouwens ook geldt voor de dvd’s van ESCAPE ROOM, THE POSSESSION OF HANNAH GRACE en THE INTRUDER,  vind je in de MediaMarkt in België (en enkele MediaMarkten in Nederland) en in de winkels van Boekenvoordeel.nl. Zolang de voorraad strekt!

 

30 oktober 2019

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!