The Place def
The Place def
Nieuws
21 april 2020

Cineville en Imagine slaan de handen ineen!

The Place def NIEUWS | Vitamine Cineville is het streaming-initiatief van Cineville, de pas waarmee je in het normale leven voor een vast maandbedrag onbeperkt toegang krijgt tot heel veel filmtheaters. Tijdens de coronacrisis zet Cineville elke week nieuwe films online, zodat de pashouders toch nog gratis ’naar de film’ kunnen. Ook festivals die in deze periode plaats zouden vinden krijgen ook een plek op Vitamine Cineville. First up: het Imagine Film Festival!

Vanaf nu tot en met zondag 26 april kunnen we genieten van zes festivaltips van vorige edities! Van Hongaarse en Mexicaanse fantasy-sprookjes en een Poolse survivalfilm tot een moordlustige jurk:

  1. LIZA THE FOX-FAIRY
  2. TIGERS ARE NOT AFRAID
  3. DOG EAT DOG
  4. WILKOLAK
  5. THE PLACE
  6. IN FABRIC

Als je lid van Cineville bent kijk je gratis. En als je geen lid bent kan je dat worden voor € 21 per maand. Met dat bedrag steun je Cineville, de aangesloten filmtheaters én het Imagine Film Festival. Het enige dat je nodig hebt is een laptop, tablet of telefoon. Dus maak een nieuw account aan (let op: je Cineville-account is hier niet geldig), gebruik je pasnummer als betaalmiddel en je bent klaar om te kijken.

 

© Schokkend Nieuws
21 april 2020

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!