veil 2d
veil 2d
Beeldbuis
10 april 2016

Thuisbios, week 14

veil 2d KOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios vind je iedere week interessante nieuwe genretitels die je zo vanuit je luie stoel kunt bekijken. Deze week een direct-to-dvd van Blumhouse Productions en het vervolg op een film waarvan je waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt.

In THE VEIL keert de enige overlevende van de massazelfmoord van de Heaven’s Veil-sekte na 25 jaar terug naar de plek des onheil. Sarah (Jessica Alba) wordt gevolgd door een cameraploeg die een documentaire wil maken over de sekte en diens leider. Eenmaal ter plekke ontdekken ze dat de waarheid vele malen verontrustender is dan Sarah zich meent te herinneren. Met Thomas Jane (THE PUNISHER, THE MIST) in fake-found-footage flashbacks als sekteleider Jim Jacobs. THE VEIL werd geproduceerd door Blumhouse Productions, het productiebedrijf dat verantwoordelijk is voor kassuccessen als PARANORMAL ACTIVITY (2007), SINISTER (2012) en THE PURGE (2013). Te koop en te huur op dvd en VOD vanaf 6 april (Universal).

Arme Molly. Zeven jaar na THE HAUNTING OF MOLLY HARTLEY (Mickey Liddell, 2008) is ze in THE EXORCISM OF MOLLY HARTLEY wederom de pineut. Ditmaal is Molly bezeten door de duivel en indien de indringer niet op tijd uitgedreven wordt door een priester zal de duivel haar lichaam volledig overnemen. En laat nou nét de enige priester die ze kent van zijn geloof gevallen zijn! Sarah Lind (SEVERED, WOLFCOP) nam de rol van Molly over van Haley Bennett (KRISTY, HARDCORE HENRY). Regisseur Stephen R. Monroe maakte eerder o.a. SASQUATCH MOUNTAIN (2006), MONGOLIAN DEATH WORM (2010), de remake van I SPIT ON YOUR GRAVE (2010) en het vervolg I SPIT ON YOUR GRAVE 2 (2013). Te koop en te huur op VOD vanaf 4 april (Fox).

10 april 2016

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!