whatkeepsyoualive
whatkeepsyoualive
Quarantainecadeau
21 augustus 2020

Quarantainecadeau: What Keeps You Alive

Naar buiten? Wie wil dat nou met deze film op stapel. Sluit je dit weekend op in het donker met de beklemmende thriller WHAT KEEPS YOU ALIVE. Alleen dit weekend gratis te zien.

Uit onze recensie:

‘In een jeep, bakkeleiend over muziek, op weg naar een vakantiehuisje: al in het eerste shot verwijst WHAT KEEPS YOU ALIVE naar FUNNY GAMES. In deze Canadese thriller komt het kwaad alleen niet van buiten, maar van heel dichtbij.

In de auto vinden we Jackie en Jules, een pas getrouwd lesbisch stel dat op weg is naar een afgelegen liefdesnest aan de rand van een prachtig meer. Al snel wordt duidelijk dat dit geen onbezorgde huwelijksreis gaat worden. Jackie gedraagt zich wel érg afwezig, en dat wordt er niet beter op wanneer een oude schoolvriendin komt aanwaaien, die haar blijkt te kennen onder een andere naam. Jules wordt achterdochtig en stuit op een onverwerkt drama uit Jackies verleden. Met wie is ze eigenlijk in het huwelijksbootje gestapt?

In het eerste half uur weet de Canadese regisseur Colin Minihan (EXTRATERRESTRIAL, IT STAINS THE SANDS RED) een fijn onheilszwanger sfeertje op te bouwen. Hij maakt goed gebruik van de schitterende lokatie en het sterke spel van hoofdrolspeelsters Hannah Emily Anderson en Brittany Allen.’

WHAT KEEPS YOU ALIVE is niet meer te zien, maar nog wel hier te koop.

© Schokkend Nieuws
21 augustus 2020

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!