12 Monkeys
12 Monkeys
Quarantainecadeau
5 juni 2020

Quarantainecadeau: Inbred

28 QUARANTAINE | De deur uit? Wie wil dát nou met deze film op stapel! Sluit je komend weekend op in het donker met de gitzwarte splatterkomedie INBRED. Tot zondag 7 juni 23:59 gratis hier te zien!

Uit onze recensie:

‘De intro van INBRED hakt er letterlijk meteen in; een bekakt Engels stel wordt door hun knecht met een bijl bewerkt. Het heeft niets met de rest van de film te maken, maar maakt wel direct duidelijk wat voor vlees we in de kuip hebben; een lekker goor en immoreel horrorfilmpje. Niet ieders cup of tea, maar wij lusten er wel pap van!

Bij wijze van taakstraf moeten vier jongeren onder begeleiding van twee maatschappelijk werkers een weekend doorbrengen in het dorpje Mortlake, ergens op het Engelse platteland. De eigenaardige dorpsbewoners lijken in eerste instantie best vriendelijk maar algauw wordt duidelijk dat het eigenlijk sadistische idioten zijn en vliegen bloed, ingewanden en ledematen je om de oren.

INBRED was verleden jaar te zien op het Imagine filmfestival en was daar een flink succes. Regisseur Alex Chandon verzorgde zelfs een gezellige muzikale introductie bij zijn film met een paar straatmuzikanten die hij ergens in Amsterdam had opgepikt. Dat vat de film wel goed samen: dikke pret… mits je van gore en botte grappen houdt.

(…)

De gevoelige kijker zal de film wellicht te sadistisch of zelfs moreel verwerpelijk vinden maar houd je van splatter en ben je niet vies van een foute grap dan is INBRED zeker de moeite van het bekijken waard.’

Te laat? Kijk ‘m hier alsnog.

© Schokkend Nieuws
5 juni 2020

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!