Screenshot 2020 03 26 Schokkend Nieuws Podcast
PODCAST
Julius vs Jasper

Julius vs Jasper: Jaws 3-D vs Jaws: The Revenge

Screenshot 2020 03 26 Schokkend Nieuws PodcastWeinig horrorfilms zo invloedrijk als Steven Spielbergs zomerblockbuster JAWS (1975). Over de vervolgen zijn de meningen minder positief, vooral over die laatste twee. Valt er dan echt niets goeds te zeggen over JAWS 3-D en JAWS: THE REVENGE? Je hoort het in deze aflevering van Julius vs Jasper.

Normaal gesproken verschijnt op de laatste donderdag van de maand de nieuwe aflevering van de reguliere podcast. Corona gooide echter roet in het eten: de gezondheidscrisis maakte een bijeenkomst te riskant. In plaats daarvan komt de nieuwe Julius vs Jasper twee weken eerder. Een gesprek over films waarin de natuur op een heel andere manier terugslaat: in de vorm van een plastic haai.

Beide films staan bekend als behorende tot de slechtste der horrorvervolgen, de absolute bodem in een categorie die toch al niet bekend staat om z’n tijdloze klassiekers. Beide presentatoren mogen echter beschouwd worden als diepzeeduikers die de bodem behoorlijk goed kennen. Wat hebben zij te zeggen over deze legendarische rotte vissen?  Julius neemt het op voor JAWS 3-D, Jasper voor THE REVENGE. Oerslechte 3D-effecten vs een telekinetisch begaafde haai. Welke van de twee films heeft meer culturele waarde?

 

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!