WitchingBitching
WitchingBitching
Nieuws
15 juni 2014

Witching & Bitching & Full Moon Deformed

WitchingBitching PRIJSVRAAG | Vandaag lopen er twee prijsvragen tegelijk af! Kans maakte je op dvd´s en blu-rays van WITCHING & BITCHING en cd’s van Full Moon Deformed.  Lees verder om te zien of je tot de gelukkigen behoort!

We beginnen met WITCHING & BITCHING, de uitzinnige zwarte komedie van Álex de la Iglesia, die ook films als ACCIÓN MUTANTE, EL DÍA DE LA BESTIACRIMEN FERPECTO en BALADA TRISTE DE TROMPETA regisseerde. Volgens recensent Jasper ten Hoor is WITCHING & BITCHING een “zeer amusante en hysterische achtbaanrit” met “kleurrijke personages en scherpe dialogen”. In samenwerking met Splendid Entertainment gaven we drie dvd’s of blu-rays weg aan degenen die deze vraag wisten te beantwoorden: Wie is de vaste scenarist van De la Iglesia? Dat is Jorge Guerricaechevarría. Niek Hoebers, Ben de Boer en Raf Geusens wisten dit en hadden het nog goed gespeld ook. Gefeliciteerd!

Charles Band and Mike Redman En dan was er ook nog Full Moon Deformed. De Rotterdamse MC, sampling-artiest, producent, kunstenaar én horrorliefhebber Mike Redman, was als kind vooral in de videotheek te vinden. De films van Charles Bands Full Moon Productions (zie ook het interview met Band in Schokkend Nieuws #103) sprongen eruit. Hij maakte onlangs een oude droom waar: een muzikale samenwerking met zijn jeugdheld. De vruchten daarvan gaven we weg in de vorm van een cd! Charles Band bevoorraadde de videotheken in zijn tijd met fijne pulp als TRANCERS, GHOULIES, THE DUNGEONMASTER en natuurlijk PUPPET MASTER I, II, III, IV… De prijsvraag was dan ook: hoeveel PUPPET MASTER-films zijn er eigenlijk gemaakt? Het officiële antwoord was tien, maar omdat er nog een elfde film is (PUPPET MASTER VS. DEMONIC TOYS) die niet geproduceerd is door Full Moon Productions, hebben we elf ook goed gerekend. 

De cadeaus worden zo snel mogelijk opgestuurd. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hou onze site in de gaten, want binnenkort zijn er weer nieuwe prijsvragen!

 

15 juni 2014

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!