Blue-Ruin-Poster
Blue-Ruin-Poster
Nieuws
15 mei 2014

Twee winnaars, vijf keer wraak!

Blue-Ruin-PosterPRIJSVRAAG | Op 22 mei gaat BLUE RUIN ook in Nederland in première. “Een film die op alle vlakken excelleert,” schreef onze recensent Hans Dewijngaert vorige week. Win een bioscoopkaartje en nóg vier klassieke wraakfilms op dvd!

 

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

BLUE RUIN ging verleden week al in België uit. Hans Dewijngaert roemt in zijn recensie niet alleen hoofdrolspeler Macon Blair, die een fantastische antiheld speelt, maar ook regisseur Jeremy Saulnier: “Saulnier speelt de weidse landschappen van Virginia prachtig uit in vale grijsblauwe kleuren. Het weer is vaak guur, alsof er storm op komst is. Op het einde van de film breekt het onweer ook echt los en aanschouw je de schade die de storm heeft aangericht: de omgevallen takken en bomen, maar ook de lijken die het gevolg zijn van de wraak die zich uiteindelijk voltrokken heeft.”

Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met distributeur De Filmfreak, twee bioscoopkaartjes weg, aangevuld met een mooi dvd-wraakpakket. Klassiekers, maar er zitten ook een paar verrassende titels tussen: KILL BILL (natuurlijk), MEMENTO (logisch), maar ook ONCE UPON A TIME IN THE WEST en Akira Kurosawa’s RAN.

Let op: de bioscoopkaartjes zijn alleen in Nederland geldig.

Stuur voor 22 mei een mail naar [email protected] met je naam en adres en het antwoord op de volgende vraag: In welke film van Jeremy Saulnier was Macon Blair eerder óók te zien? De twee prijzenpakketten worden onder de goede inzendingen verloot. 

www.blueruin.nl

 

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!