Forsaken Poster
Forsaken Poster
Nieuws
27 november 2016

Thuisbios, week 47

Forsaken Poster KOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week een verzameling horrorclichés en een nieuwe scifi-serie.

In de bovennatuurlijke horrorthriller FORSAKEN komen alle horrorclichés voorbij: een bezeten vrouw, een fluisterende priester, een duiveluitdrijving, een sekte, een ouijabord en een enge pop. Dat hoeft op zich geen probleem te zijn, maar helaas is de plot van de film volgens recensent Jasper ten Hoor een grote warboel. “[FORSAKEN] is vooral samen te vatten als een verzameling scènes die meestal eindigen met een jump scare en ver weg blijven van een bevredigende conclusie.” Producent/schrijver/regisseur Justin Price is in ieder geval wel stijlvast. Collega-website UK Horror Scene meldde in hun recensie over zijn vorige film DARK MOON RISING (2015); “Normally I would begin with a synopsis but I can ’t tell you what the plot is because I don’t know what happened. DARK MOON RISING is a collection of scenes that are a disconnected muddle.” Lees de volledige recensie van Jasper in het decembernummer van Schokkend Nieuws. Te koop en te huur op dvd en VOD vanaf 24 november (Red Square Film).

Nieuw op Netflix deze week BIG HERO 6, EX MACHINA en seizoen 1 van de Braziliaanse sciencefictionserie 3%. In de nabije toekomst woont de elite op een paradijselijk eiland ver weg van de overbevolkte krottenwijken. Iedereen krijgt één kans om zich bij deze elite te voegen, maar slechts drie procent haalt de eindstreep.

27 november 2016

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!