podcast imagine
podcast imagine
Nieuws
14 april 2018

Schokkend Nieuws Podcast live!

podcast imagine Op zaterdag 14 april staat de podcast van filmmagazine Schokkend Nieuws op Imagine Film Festival. De nieuwe aflevering van de filmpodcast wordt tijdens de Imagine Late Night Talkshow opgenomen voor een live publiek, in de festivalbar in EYE.

Schokkend Nieuws, het enige filmtijdschrift in Nederland en Vlaanderen dat geheel gewijd is aan horror, sciencefiction, fantasy en cult, heeft sinds mei 2016 ook een eigen podcast. Een panel onder leiding van Basje Boer en Tim Koomen bespreekt de films van de afgelopen tijd, nieuwe releases en een hoofdthema met een bijzondere gast. Achter de microfoon zaten in eerdere podcasts onder meer Yorick van WageningenJan Doense en Nick JongeriusMartin KoolhovenRonald Rovers en Dana Linssen.

Op 14 april wordt in EYE de 23ste aflevering opgenomen tijdens de Imagine Late Night Talkshow. Onderwerp van de avond is nostalgie, waar Basje en Tim over zullen praten met speciale gasten Willem van Rossum en Eric van der Woude. Zij presenteren elke maand onder de noemer Straight to Video een filmavond “met video zoals video bedoeld is”. Vrijdagavond 13 april verzorgde Straight to Video een speciale Friday the 13th-editie tijdens Imagine, met een double bill van jaren ’80 slashers. Ook werpen ze een blik op de nostalgie in het programma van Imagine 2018: er worden een aantal klassiekers vertoond maar er draaien ook ‘nieuwe’ nostalgische films, die refereren aan klassieke cinema, stijlen of genres. 

De vorige afleveringen van de Schokkend Nieuws Podcast zijn te beluisteren op iTunes, Soundcloud en onze website. Vanaf 26 april is ook de nieuwste podcast online te beluisteren.

De liveopnames starten op zaterdag 14 april om 21:45 uur in de festivalbar, bovenaan de trap bij EYE 1. Toegang is gratis.

Festivalbar Imagine Film Festival
EYE Filmmuseum, Amsterdam
Imagine Late Night Talkshow

© Schokkend Nieuws
14 april 2018

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!