SN-105-Redux-xs
SN-105-Redux-xs
Nieuws
13 januari 2014

Redux for Sale!

SN-105-Redux-xsTE KOOP | Goed nieuws voor alle fans van de ALIENS-poster in onze fanart-rubriek Redux in Schokkend Nieuws #105. De poster is nu te koop op megaformaat!

En dan bedoelen we dus écht MEGA: vormgever Arie Riesinger maakt op verzoek, en éénmalig, exclusieve digitale prints op formaat 118,9 x 84,1 cm. Met die op je slaapkamerdeur jaag je ongewenst bezoek wel weg, dachten we zo.

Redux is de tweemaandelijkse rubriek in Schokkend Nieuws waarin vormgevers, tekenaars en illustratoren een unieke poster creëren voor een oude of nieuwe genrefilm. Bart Oosterhoorn (HITCHCOCK), Gees Voorhees (CLASS OF NUKE EM HIGH), Erik Kriek (ZOMBIE FLESH EATERS), Maarten Pikkaart (THE CONJURING) en Linda Hordijk (CARRIE) leverden de vorige kunststukjes.

Arie Reisinger is grafisch vormgever van de Melkweg in Amsterdam en Schokkend Nieuws, en – zoals je zult begrijpen – een enorme fan van ALIENS. Zijn prachtige ALIENS-poster op A0-formaat wordt je toegestuurd in een stevige koker voor de prijs van €15 + porto. Porto en verpakkingskosten bedragen in Nederland €7,50. In België €9,75. Bij meerdere posters in één koker betaal je natuurlijk maar éénmaal porto.

LET OP: de aanbieding geldt tot 15 februari. Maak daarom voor 15 februari je bestelling over op giro NL41 INGB 0006 4943 05  t.n.v. stichting Schokkend Nieuws en vermeld daarbij het aantal posters dat je wilt bestellen en je volledige adres en emailadres.

Laat de bestellingen maar komen! We doen dit voor het eerst. Als het aanslaat, bieden we volgende afleveringen van Redux mogelijk ook te koop aan.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!