lallo
lallo
25 juni 2020

Prijsvraag: kijk gratis La Llorona

lallo

PRIJSVRAAG | LA LLORONA mengt oude folklore met politieke thema’s. Schokkend Nieuws geeft kijkcodes weg voor de drama met een bovennatuurlijk randje.

 LA LLORONA is de nieuwe film van de Guatemalteekse cineast Jayro Bustamante (Ixcanul, Temblores). Een magisch-realistisch en politiek drama, waarin een familie wordt achtervolgd door een duister verleden. ‘De rauwe, realistische werkelijkheid wordt op een slimme wijze afgewisseld met magisch realistische verschijningen. […] Uiteindelijk leiden deze bizarre gebeurtenissen naar een onthullende conclusie die de politieke thema’s en de folklore fantastisch bij elkaar brengt’, zo schreef onze recensent Jasper Loos in zijn recensie.  La Llorona ging in première op het Filmfestival van Venetië, waar Bustamante de prijs won voor Beste Film in de sectie Venice Days. 

Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we! Schokkend Nieuws geeft in samenwerking met Cinéart vijf codes om de film vanaf 2 juli gratis en voor niets te bekijken op Pathé Thuis. Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen is een mailtje sturen naar [email protected] met als onderwerp LA LLORONA. Uit de inzendingen trekken wij de winnaar. Succes!

25 juni 2020

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!