WhoCanKillaChild
WhoCanKillaChild
Nieuws
29 april 2013

Mr. Horror presents in mei en juni

WhoCanKillaChildIedere eerste maandag van de maand: Mr. Horror presents in de Melkweg Cinema. Maandag 6 mei is het tijd voor een Spaans klassieker: ¿QUIÉN PUEDE MATAR A NIÑO? Oftewel: WHO CAN KILL A CHILD?

Jan Doense, alias Mr. Horror, is de oprichter van het Imagine Film Festival (voorheen The Weekend of Terror) en stond aan de wieg van De Nacht van de Wansmaak, The All-Night Horror Show én Schokkend Nieuws. Iedere eerste maandag van de maand, aanvang steeds om 20.00 uur, vertoont hij persoonlijke favorieten in de bioscoopzaal van De Melkweg.

In WHO CAN KILL A CHILD? (Narciso Ibáñez Serrador, 1976) brengen Tom en zijn zwangere vrouw Evelyn hun vakantie door in Spanje. De Britse toeristen besluiten naar het afgelegen eilandje Almanzora te varen. Wanneer ze voet aan wal zetten, lijkt het eiland compleet verlaten. Totdat er kinderen tevoorschijn komen. Kinderen met bloed aan hun handen… In 2012 geremaked als COME OUT AND PLAY, maar nog steeds onovertroffen. Lees de recensie van Bart van der Put hier.

Op maandag 3 juni vertoont Doense de Zweedse horrorkomedie FROSTBITE (Anders Banke, 2006). De jonge arts Annika verhuist met haar tienerdochter Saga naar het hoge Noorden van Lapland. Daar lijkt de poolnacht een eeuwigheid te duren en in het slaperige stadje gebeurt ook niks bijzonders. Maar schijn bedriegt in de bijtende winterkou. Het ziekenhuis waar Annika werkt herbergt een duister geheim. Mensen verdwijnen spoorloos. En ondertussen ziet Saga haar klasgenootjes één voor één veranderen in bloeddorstige vampiers.

Mr. Horror presents
Iedere eerste maandag van de maand
www.melkweg.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!