dvd-insidious 300x428
dvd-insidious 300x428
Nieuws
3 november 2011

Kraak de schedel en win een dvd van Insidious

dvd-insidious 300x428

 James Wan (SAW) bracht eerder dit jaar nieuw leven in het spookhuis met het huiveringwekkende INSIDIOUS. De film is vanaf deze week verkrijgbaar op blu-ray en dvd. Ter gelegenheid daarvan geeft Schokkend Nieuws, in samenwerking met  eOne Home Entertainment, vijf dvd’s weg.

Kort voor de bioscooprelease in juni schreef recensent Hans Dewijngaert het volgende over Wan’s spookhuisperikelen: ‘Wan weet als geen ander het wassenbeeldenprincipe uit te buiten: hoe langer je naar zo’n pop kijkt, hoe angstaanjagender het wordt. Je wéét dat het nep is, maar toch wacht je op het moment dat het beeld met de ogen gaat knipperen.’ In ons archief vind je de volledige INSIDIOUS-recensie.

Welnu, wil je INSIDIOUS toevoegen aan je filmcollectie? Raad dan uit welke klassieke spookhuisfilm de onderstaande scène afkomstig is. Om het je niet te makkelijk te maken hebben we de hoofdrolspeelster (een bezorgde moeder met schattige staartjes) onherkenbaar gemaakt met een Schokkend Nieuws masker. Kraak de schedel en mail de titel van deze film met je naam en adres naar [email protected]. Je kunt meedoen tot en met 14 november aanstaande. Onder de goede inzendingen verloten we vijf dvd’s.

LET OP: Deze prijsvraag is inmiddels verlopen. Het juiste antwoord was THE AMITYVILLE HORROR uit 1979. Kijk voor nieuwe prijsvragen op onze startpagina.

mt_ignore:prijsvraag_insidious

3 november 2011

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!