Hoodie Gräns
Hoodie Gräns
Nieuws
30 oktober 2018

Gräns Prijsvraag!

Hoodie Gräns PRIJSVRAAG | Vanaf 8 november draait GRÄNS in de Nederlandse bioscopen en filmtheaters. Een must see, wat ons betreft. Daarom gooien we er vandaag een mooie prijsvraag tegenaan: doe mee en maak kans op een van deze GRÄNS-hoodies!

GRÄNS is gebaseerd op een kort verhaal van John Alvide Lindqvist. De Zweedse schrijver debuteerde in 2004 met Låt den rätte komma in, en dat boek werd vier jaar later verfilmd als het schitterende LET THE RIGHT ONE IN van Tomas Alfredson. GRÄNS is opnieuw een prachtig verhaal over eenzaamheid, over er niet bij horen en over een bevrijdende liefde met een bovennatuurlijk tintje.

GRÄNS speelt zich af in de Zweedse havenstad Kapellskär, waar de grote veerboten aankomen uit Finland en Estland. Tina werkt er bij de douane. Daar staat ze stilletjes met haar opvallende gezicht de binnenkomende passagiers gade te slaan. Smokkelaars pikt ze er zo uit. Hoe dat kan? Tina kan het ruiken als je iets te verbergen hebt – en dat is nog maar het begin van dit moderne, verrassende en rauwe sprookje.


De recensie verschijnt volgende week, maar we kunnen al verklappen dat Barend de Voogd de film de volle vijf skulls geeft. ‘Niets minder dan een meesterwerk,’ schrijft hij.

En jij kunt nu dus de hoodie winnen van het meesterwerk. Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met filmdistributeur De Filmfreak, drie hoodies weg. De enige vraag die je hoeft te beantwoorden is: welke belangrijke prijs won GRÄNS tijdens het filmfestival in Cannes?

Mail je antwoord voor 8 november naar [email protected] en vergeet niet te vermelden: je naam en adres én het antwoord. Succes!

 

30 oktober 2018

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!