deerskin300x400
deerskin300x400
Nieuws
18 december 2019

Deerskin Prijsvraag

deerskin300x400 PRIJSVRAAG | ‘Misschien heeft Dupieux met DEERSKIN wel de beste film uit zijn carrière gemaakt. In elk geval zijn subtielste en meest beheerste,’ aldus Phil van Tongeren. Schokkend Nieuws mag shirts (wees gerust; niet van hertenleer) en vrijkaarten weggeven!
 
Schokkend Nieuws mag goodies uitdelen van de nieuwe film van Quentin Dupieux, DEERSKIN. Een droogkomische film over de obsessie van een man met zijn hertenleren jasje. Phil van Tongeren was erg te spreken over de film en gaf hem vier schedels. Lees zijn recensie hier.

Wij mogen van Cherry Pickers twee shirts en vier vrijkaarten van DEERSKIN weggeven. We hebben er twee pakketjes van gemaakt:
1 Damesshirt (M)  + 2 vrijkaarten (geldig in elke Nederlandse bioscoop waar DEERSKIN draait)
1 Herenshirt (L) + 2 vrijkaarten (geldig in elke Nederlandse bioscoop waar DEERSKIN draait)

Om kans te maken op al dat leuks moet je nog wel wat doen. In een ver verleden heeft meneer Dupieux een videoclip geregisseerd met daarin een schattig geel mannetje dat heerlijk headbangend aan het genieten is van een FLAT BEAT. Wat wij willen weten is het antwoord op de volgende vraag: hoe heet dit gele wezentje?

Mail je antwoord voor 31 december naar [email protected] en misschien win jij een van de twee DEERSKIN-pakketjes! Succes!
 
18 december 2019

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!