poster doublefeature 2 500x707
poster doublefeature 2 500x707
Nieuws
9 september 2017

Chasing Reels: like!

poster doublefeature 2 500x707 EVENT | Chasing Reels vertoont op vrijdag 15 september in Utrecht twee films die je nog niet eerder in Nederland hebt kunnen zien: Nacho Vigalondo’s COLOSSAL – Anne Hathaway meets Japanse Kaiju – en LIKE ME, een modern coming-of-age verhaal van Robert Mockler.

In COLOSSAL wordt Gloria (Anne Hathaway) na een zoveelste nachtelijke uitspatting uit haar appartement in New York gezet. Op hetzelfde moment is een gigantisch monster bezig Seoul in Zuid-Korea te vernietigen. Wat het een met het ander te maken heeft? Terwijl alles uit de hand lijkt te lopen, ontdekt Gloria dat zij een kolossaal effect heeft  op het lot van de wereld. Regisseur Nacho Vigalondo kennen we van de originele tijdreisfilm LOS CRONOCRIMINES (2007) en festivalsucces EXTRATERRESTRE. (2011).

In LIKE ME legt Kiya (Addison Timlin) haar criminele strooptocht vast op social media. De film is op 15 september voor het eerst in Europa te zien. Filmliefhebber en initiatiefnemer van Chasing Reels, Cedric Muyres: “LIKE ME blies me letterlijk omver. Een heftig en schokkend verhaal dat er zo mooi uit ziet dat je bijna vergeet dat het zo bloederig is. En wat betreft COLOSSAL:  de films van Nacho Vigalondo hebben altijd iets unieks.”

Dit is alweer de derde editie van Chasing Reels. “Chasing Reels viert mooie onafhankelijke cinema. Deze editie wordt extra mooi. Naast de twee premières krijgt iedere bezoeker een glaasje bubbels op de rode loper, zal ik de films introduceren en laat ik een aantal korte filmpjes voorafgaand aan de features zien.”

Chasing Reels: Colossal + Like me.
vrijdag 15 september
’t Hoogt, ’t Hoogt 4 in Utrecht
Aanvang 21:00 uur
Meer informatie en kaarten bestellen

© Karlijn van Boxtel
9 september 2017

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!