mother poster
mother poster
Nieuws
11 september 2017

Schokkend Nieuws presenteert: Mother!

mother poster EVENT | Op donderdag 14 september organiseren Schokkend Nieuws en het Louis Hartlooper Complex in Utrecht een speciale première van Darren Aronofsky’s nieuwste film: MOTHER!

MOTHER! gaat over een koppel (Jennifer Lawrence en Javier Bardem) wiens relatie op de proef gesteld wordt wanneer ze onverwachts bezoek krijgen en hun rustige leven wordt verstoord. Bijrollen zijn er voor Ed Harris, Michelle Pfeiffer en Stephen McHattie. Het is een psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering, met genoeg pittige scènes voor een echte Schokkend Nieuws-film.

Vergelijkbaar met Aronofsky’s eerdere films PI en BLACK SWAN, is MOTHER! een film waarin mensen langzaam hun grip op de realiteit verliezen. In een interview vertelde de regisseur dat het publiek ook niet moet vergeten dat hij BLACK SWAN en REQUIEM FOR A DREAM gemaakt heeft:  “The threshold is as high, if not higher, than that. Most people, after they see the film, they don’t even wanna look at me.” En alsof dat nog niet nieuwsgierig genoeg maakt, is de film op het filmfestival van Venetië ontvangen met extreme reacties aan beide kanten van het spectrum. Kortom, een film die je gewoon zelf moet gaan zien.

En dat kan dus aanstaande donderdag in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht! Niet alleen zal Schokkend Nieuws’ Theodoor Steen een inleiding verzorgen, maar je krijgt ook nog een gratis welkomstdrankje.

Mother!
Donderdag 14 september
 21:15 uur
Louis Hartlooper Complex
Tolsteegbrug 1
Utrecht

Reserveren doe je hier
Première + drankje: €9,50
Cineville: gratis

11 september 2017

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!