Missie-Aarde-4
Missie-Aarde-4
Nederhorror & scifi
14 november 2014

Missie Aarde

Missie-Aarde-4 NEDERLANDSE SCI-FI | Vanaf 4 januari op televisie: de eerste Nederlandse zesdelige SF-komedieserie Missie Aarde! Met Kim van Kooten, Alex Klaasen en Wart Kamps.

Missie Aarde speelt zich af in 2063. Door het smelten van de poolkap en andere natuurrampen is de aarde bijna geheel overstroomd. Nederland is vooralsnog gespaard gebleven. En waar een klein landje groot in kan zijn: zeven Nederlandse astronauten reizen met hun ruimteschip door het heelal om een nieuwe thuisplaneet voor de mensheid te vinden, voordat de aarde daadwerkelijk onder zee verdwijnt.

mt_ignore: Missie Aarde 3

Maar terwijl de overlevenden op aarde wanhopig wachten op een positief bericht van de missie, lijken de astronauten zich vooral bezig te houden met futiele zaken die hun monotone bestaan aan boord van het ruimteschip nog enigszins kleur geven. Net als op elke andere werkvloer hebben ze met elkaars eigenaardigheden, tekortkomingen en onhebbelijkheden te leven.

mt_ignore: Missie Aarde

Missie Aarde wordt, volgens de laatste berichten, vanaf 4 januari uitgezonden door de VPRO en geproduceerd door Topkapi Films. De serie is bedacht door cabaretier Tim Kamps. Het scenario is geschreven door Nathan Vecht, Don Duyns, Daan Windhorst en Rik van den Bos. Onder de bemanning van de ruimtekomedie treffen we verder Raymond Thiry, Leo Alkemade, Lykele Muus en Fabian Jansen. De Facebookpagina van Missie Aarde meldt bovendien dat Pierre Bokma de rol van Nederlandse president speelt! Missie Aarde is het regiedebuut van cabaretier Tim Kamps die we kennen van de cabaretgroep Kamps & Kamps, ZOMBIBI, De Slimste Mens (hij viel na één aflevering al af) en Wie is de Mol (afgevallen in aflevering acht). Hij is vast grappiger dan Christopher Nolan!

Facebook: Missie Aarde

14 november 2014

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!