Burns Suikerschedel LR
Burns Suikerschedel LR
Nieuws
13 november 2014

Prijsvraag: Suikerschedel

Burns Suikerschedel LR PRIJSVRAAG | Filmischer, duisterder en schokkender wordt het niet dan in de stripverhalen van de Amerikaanse culttekenaar Charles Burns. Schokkend Nieuws geeft drie exemplaren weg van het fantastische nieuwe album Suikerschedel!

Charles Burns is vooral bekend van de Lynchiaanse comic Black Hole, een inktzwart horrorverhaal over een mysterieuze epidemie die je voorgoed van je tienerhormonen bevrijdt. Burns tekenstijl is niet alleen prachtig verzorgd, zijn verhalen zitten ook vol verlangen, eenzaamheid en (seksuele) angst.

Suikerschedel, in de Nederlandse vertaling van uitgeverij Oog&Blik, is het laatste deel van de lange, vreemde reis die Burns begon in het album X en vervolgde in De korf. De held van het verhaal, Doug, of misschien kun je beter zeggen ‘Kuifje in grote mensenland’, heeft zichzelf vanaf het begin een leugen verteld. In dit afsluitende deel brengen de vreselijkste nachtmerries hem er toe eindelijk de nog afschuwelijkere werkelijkheid onder ogen te zien… Hallucinerend, hartverscheurend en creepy as fuck!

Schokkend Nieuws verloot, in samenwerking met Oog&Blik, drie hardcover albums van Suikerschedel onder degenen die de volgende vraag kunnen beantwoorden: Welke bekende Amerikaanse regisseur gaat volgens de laatste berichten (oktober 2013) de verfilming van Black Hole op zich nemen?

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben bericht gehad.

13 november 2014

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!