bloodline
bloodline
Beeldbuis
1 november 2019

Zombie-apocalyps rond een speelschuurtje

bloodlineBEELDBUIS | Terwijl wij in de regen en de kou zitten, schrijft Robin Appelo deze Beeldbuis vanuit een zonnige bestemming. Tsja… Gelukkig had hij nog tijd voor mommy issues, een gory sprookje, Spider-Man en de zombie-apocalyps rond een speelschuurtje!

Op 7 november komt BLOODLINE uit, met Sean William Scott (die uit AMERICAN PIE inderdaad) in een rol die goed bij hem past. Als aankomende vader van een zoon kan ik me wel een beetje inleven in hoe hij zich voelt, al heb ik minder mommy issues. BLOODLINE is een soort revenge meets vigilante meets killer met een moraal.

Op 19 november verschijnt het gory sprookje THE DARK. Meisje wordt bruut vermoord, komt terug als zombie en maakt de bossen bij haar ouderlijk huis onveilig. Ze komt in een kofferbak een leuke blinde jongen tegen. Samen onderzoeken ze de zin van het (ondode) leven, terwijl de bezoekers van het bos dienen als snacks.

Sony, Marvel of Disney, wie houdt het nog bij, brengt op 13 november SPIDER-MAN: FAR FROM HOME uit. Na de dood van Tony Stark probeert Peter Parker zijn leven weer op te pakken en gaat hij op schoolreisje naar Europa. Ik heb zo mijn eigen mening over het verheerlijken van Tony Stark. In de comics is hij een alcoholistiche, zelfingenomen playboy, maar Robert Downey Jr. zette hem veel sympathieker neer. Enfin, Peter wordt opgeroepen voor een  team-up met Mysterio. Dat is toch een schurk?? Klopt, spoiler alert. Hoewel, dat weet iedereen toch?

Dan nu de CULP-tip van de maand. Is het Cult of is het Pulp, de tijd zal het leren. Op 27 november komt SHED OF THE DEAD uit. Met Bill Moseley en Kane Hodder in de cast kun je niet fout gaan. Ze proberen SHAUN OF THE DEAD na te doen en dat lukt ze nog aardig ook. Zeg nu zelf, als de gemeente je speelschuurtje wil platgooien en de zombie-apocalyps barst los, dan zijn de ingrediënten voor een goede film aanwezig.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!