DeathFactory Poster 211x300
DeathFactory Poster 211x300
Beeldbuis
19 april 2015

Thuisbios, week 16

DeathFactory Poster 211x300 KOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios vind je iedere week interessante nieuwe genretitels die je zo vanuit je luie stoel kunt bekijken. Deze week een buslading seriemoordenaars, zowel kunstmatig als uit de dood herrezen.

In de sciencefiction horrorfilm DEBUG moeten hackers bij wijze van taakstraf de boordcomputer van een ruimtevrachtschip ontdoen van mysterieuze virussen. Het softwaresysteem blijkt echter zelfbewust te zijn en gaat over lijken om te voorkomen dat het wordt uitgeschakeld. Met o.a. Adrian Holmes (Continuum, Arrow) en Jason Momoa (Game of Thrones, CONAN THE BARBARIAN). DEBUG is de derde speelfilm van regisseur/schrijver/acteur David Hewlett, vooral bekend van zijn rol als Dr. Rodney MacKay in Stargate SG-1 en Stargate: Atlantis. De recensie van Lieuwe van Albada lees je binnenkort op onze website. Te koop en te huur op dvd, blu-ray en VOD vanaf 14 april (A-film).

Als een film in ieder land onder een andere titel wordt uitgebracht, is dat meestal een veeg teken. Weinig hoop dus voor DEATH FACTORY, aka THE BUTCHERS in de VS en THE FACTORY in Groot-Brittannië. Een buslading toeristen krijgt het aan de stok met een buslading uit de dood herrezen seriemoordenaars, waaronder o.a. Ed Gein, John Wayne Gacey, Jeffrey Dahmer en Jack the Ripper. Regisseur Steven Judd heeft de smaak goed te maken: zijn volgende film MOHAWK SALON: A PSYCHO THRILLER gaat over een seriemoordenaar die het op Afro-Amerikaanse kappers heeft voorzien. Ik voorspel dat deze film in Nederland onder de titel BAD HAIR DAY zal verschijnen. Te huur op dvd en VOD vanaf 14 april en te koop vanaf 30 april (Excesso).

19 april 2015

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!