starwarstheforceawakens
starwarstheforceawakens
Beeldbuis
17 april 2016

Thuisbios, week 15

starwarstheforceawakensKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week Star Wars!

“Het wachten wordt beloond”, schreef recensent Barend de Voogd over STAR WARS: THE FORCE AWAKENS. Ruim dertig jaar na RETURN OF THE JEDI kregen de Star Wars-fans dan eindelijk het vervolg waar ze wél op zaten te wachten. Maar de film moest uiteraard ook een nieuw, jonger, publiek aanspreken. Het resultaat is een geslaagde mix van oud en nieuw waarin de zoektocht naar de inmiddels mythische jedi Luke Skywalker centraal staat. “THE FORCE AWAKENS maakt zijn titel waar, met veel spektakel, een weergaloze schurk, sterke nieuwe personages en een wereld die het beste van Lucas’ universum bewaart zonder zijn antropologische excessen. […] Laat de hype maar weer beginnen.”

Op schijf is STAR WARS: THE FORCE AWAKENS nu te koop als een reguliere dvd zonder extra’s, op een blu-ray met een tweede disc vol bonusmateriaal waaronder verwijderde scènes en in een exclusieve steelbook met de dvd en de blu-ray’s. De 3D variant wordt niet uitgebracht op dvd of blu-ray. De film is ook te huur en te koop op VoD. Als je de HD-variant aanschaft op iTunes krijgt je het bonusmateriaal er bij. Te koop en te huur vanaf 16 april (Disney).

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!