cherrytree
cherrytree
Beeldbuis
27 maart 2016

Thuisbios, week 12

cherrytreeKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios vind je iedere week interessante nieuwe genretitels die je zo vanuit je luie stoel kunt bekijken. Deze week maken enge vrouwen het leven van kinderen zuur.

In CHERRY TREE sluit de jonge Faith (Naomi Battrick) een deal met opperheks Sissy (Anna Walton). Als Faith een kind voor de heks baart dan zal haar ongeneeslijk zieke vader, gespeeld door Sam Hazeldine (THE MACHINE), beter worden. Tijdens de zwangerschap blijkt haar vader inderdaad plotseling op wonderbaarlijke wijze te genezen, maar komt Faith tevens achter de gruwelijke waarheid over het kind dat zij ter wereld moet brengen. CHERRY TREE werd medegeproduceerd door House of Netherhorror, het productiehuis van Jan Doense en Herman Slagter. Regisseur David Keating maakte eerder de bovennatuurlijk horrorthriller WAKE WOOD (2009). Te koop en te huur op dvd en VoD vanaf 22 maart (Just Entertainment).

Geen enge heks maar minstens zo creepy is oppas Anna (Sarah Bolger) in de horrorthriller EMELIE. Ze wordt door de religieuze familie Thompson ingehuurd om op de drie kinderen te passen als hun vaste oppas niet kan komen. Zodra pa en ma de deur uit zijn, ontpopt dit ogenschijnlijk aardige meisje zich tot de babysitter from hell. “Sarah Bolger (bekend uit tv-series als Once Upon a Time en The Tudors) is sterk als het titelpersonage, maar het zijn vooral de kinderen die indruk maken met hun geloofwaardige acteerwerk”, schreef recensent Lieuwe van Albada. De volledige recensie publiceren wij binnenkort op onze website. Te koop en te huur op dvd en VoD vanaf 22 maart (Just Entertainment).

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!