the walking dead season 6 walkers 658px 5
the walking dead season 6 walkers 658px 5
TGIF
7 augustus 2015

Thank God It’s Friday 7 augustusthe walking dead season 6 walkers 658px 5 TGIF | Mr. Fantastic, Luke Skywalker, Freddy Krueger, Jim Henson, David Lynch en vele anderen komen je weekend weer inluiden!

FANTASTIC 4| Ten eerste stond afgelopen week in het teken van het superheldenkwartet THE FANTASTIC FOUR. De recensies van deze nieuwe reboot van de bekende striphelden zijn niet mals. Volgens Josh Trank in een verwijderde tweet ligt dit toch echt aan de studio en had hij een veel toffere versie gemaakt. Maar goed, de verhalen over de relatie tussen de studio en Trank waren altijd al niet best. Toch lijkt het bijna onmogelijk dat deze reboot slechter is dan die eerdere twee verschrikkelijke films over de Fantastic Four. Wat dat betreft lijkt de versie van Roger Corman uit 1994 nog beter.TV | Ondertussen heeft Game of Thrones weer nieuwe inwoners gekregen, voor het zesde seizoen. Niemand minder dan Max von Sydow gaat een rol spelen, evenals Ian McShane. Max ‘Father Merrin’ von Sydow gaat de rol spelen van de Three-eyed raven, die in seizoen 4 nog door Struan Rodger werd gespeeld. Maar goed, recasten is niet ongewoon in Westeros. De rol van Ian ‘Al Swearengen’ McShane is nog niet bekend. Maar in principe past íedereen in Game of Thrones, of het nu gaat om Spock, Batman of Bilbo. Verder is niet alleen Game of Thrones toe aan een zesde seizoen, ook The Walking Dead begint later dit jaar aan nummer 6. De walkers zien er alvast goed dood uit. Verder zijn de eerste reviews voor de spin-off Fear the Walking Dead binnen en die zijn aardig positief.

STAR WARS | Voor alle liefhebbers van science-fiction moeten we natuurlijk ook even STAR WARS aanhalen. Zo is de baas van Disney in ieder geval bescheiden als het gaat om de box office-verwachtingen van STAR WARS: THE FORCE AWAKENS. Verder was er geen groot nieuws rondom het sterrenstelsel ver, ver weg. Dus moeten jullie het doen met wat sexy cosplayers, een reeks erg geestige handtekeningen van Mark Hamill, en Simon Pegg die binnen één minuut de hele STAR WARS-reeks rangschikt van slecht naar goed.IN OTHER NEWS | Sony heeft flink wat nieuwtjes naar buiten gebracht, waaronder over DARK TOWER, SPIDER-MAN en JUMANJI. Verder wordt Colin Farrell een tovenaar in de Harry Potter spin-off FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM. En er is een bijzondere samenwerking ontstaan tussen Jean Michel Jarre, pionier van elektronische muziek, en John Carpenter. Dat is bijna net zo’n wonderlijk duo als Stan Lee en Jim Henson, die het deze week tegen elkaar opnamen in een rapbattle. Speaking of Stan Lee, deze week kwam ook de redband trailer uit van DEADPOOL, met al zijn geweld en harde grappen. ‘You look like Freddy Krueger face fucked a topographical map of Utah’, aldus één van de personages bij het zien van Ryan Renolds als Deadpool. En als we het dan toch hebben over Freddy Krueger; men gaat zich weer wagen aan een nieuwe remake. Klinkt als een bespottelijk idee, maar laten we in ieder geval hopen dat ze hebben geleerd van de vorige keer. En dus geen oerlelijke CGI graag. Overigens lijkt Hollywood gelukkig ook weer een beetje terug te grijpen naar practical effects. Maar anderzijds, lang niet alle CGI is natuurlijk slecht!

VOOR DE KIDS | Dan nog even voor alle ouders: Je kind zindelijk maken kan nu met behulp van Star Trek en het boekje Pooping is Logical. En dan helpt David Lynch uw kinderen met het alfabet. Wat wil je nog meer? Maar het is nu weekend, dus geef die koters een lekker zakje Soylet Green chips en stuur ze daarna meteen naar bed. Zodat mama en papa nog even kunnen losgaan op een lekkere remix van Uptown Funk!Dat was ‘m weer voor deze week! Tips zoals altijd naar [email protected]. Fijn weekend!

7 augustus 2015

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!