Screenshot 2020 12 24 Ivo Niehe Live in Carré Julius vs Jasper 50 1 van Schokkend Nieuws Podcast
PODCAST
Julius vs Jasper

Julius vs Jasper: Ivo Niehe: Live in Carré

Screenshot 2020 12 24 Ivo Niehe Live in Carré Julius vs Jasper 50 1 van Schokkend Nieuws PodcastIvo Niehe is terug! In een speciale kersttrilogie bespreken Julius en Jasper het theateroeuvre van Nederlands meest veelzijdige ster. Het eerste deel: IVO NIEHE: LIVE IN CARRÉ.

Vorig jaar rond deze tijd bespraken Julius en Jasper het legendarische theaterdebuut van de geliefde presentator. De aflevering werd unaniem een belachelijk groot succes, dus een vervolg kon niet uitblijven. Dat is er nu, in drievoud. De eerste aflevering vandaag, de tweede op eerste kerstdag en de laatste op tweede kerstdag. Dan heeft het sympathieke podcastduo het volledige geregistreerde theateroeuvre van Ivo Niehe behandeld. De registratie LIVE IN CARRÉ toont de markante theatermaker in topvorm. Van taalverhaspelingen tot botox, niets ontspringt het scherpe oog van de even komische als ontroerende rasartiest. Hij zingt, filosofeert, vertelt oubollige mopjes, toont fragmenten die hij ook in zijn vorige programma liet zien, liegt over mensen die hij heeft geïnterviewd en herhaalt zichzelf. Kortom, op en top Ivo!

Let op: LIVE IN CARRÉ is een ander programma dan IVO IN CARRÉ, dat op NPO Start te zien is. De podcast over dat programma komt morgen online. LIVE IN CARRÉ is wel op YouTube in een playlist te zien.

 

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!