Woof-2
Woof-2
Nieuws
3 november 2014

WOOF! #2

Woof-2FANZINE | Het is alweer een paar maanden geleden dat de  Groningse vhs-verzamelaar Hans Minkes WOOF! lanceerde, het vieze neefje van Schokkend Nieuws. Na lang wachten is er nu eindelijk een tweede editie. Het ‘dog eat cinema magazine’, in een oplage van 200 stuks, stuurt opnieuw een fikse portie wansmaak de wereld in.

Het eerste nummer van het underground filmblaadje verscheen in april. Woof is jammer genoeg Engelstalig, maar wel lekker brutaal: “A magazine that knocks the hat off of art house enthusiasts. That gives the finger to serious movie buffs and rapes the mind of every blockbuster fan-boy and girls!” Wij waren vooral gecharmeerd van de vele weirde, expliciete en dikwijls verontrustende tekeningen van oa. Ricardo Gómez, Juul Barnard, Sane van der Horst en Niels Lohmann in het eerste nummer.

In de tweede editie schrijft de Nederlandse regisseur Erik Zijlstra (DE DEL VAN ’63) opnieuw over zijn ervaringen als pornoregisseur, Hans van de Broeck bespreekt de Aziatische weerwolvenfilm en Tom Beterams voert ons mee in de geschiedenis van de Turkse spaghetti-western. Het bijna veertig pagina’s tellende boekje is opnieuw rijkelijk geïllustreerd. Op 21 november wordt het tweede deel gepresenteerd in de RKZ BIOS in Groningen. Aansluitend een verrassingsfilm. Minkes: “Je mag er vanuit gaan dat deze in de WOOF! doctrine past!”

Bestel WOOF! #2 door een e-mail te sturen naar [email protected]
Kosten E4,- excl. Verzending.

mt_ignore: vfp-2

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!