Last Exorcism_2
Last Exorcism_2
Nieuws
21 april 2013

Duivelse winnaars!

Last Exorcism_2PRIJSVRAAG | Demonen zijn alive and kicking bij Schokkend Nieuws! Onze prijsvragen voor THE LAST EXORCISM: GOD ASKS. THE DEVIL COMMANDS en THE POSSESSION zorgden voor een recordaantal inzendingen. Blijkbaar had iedereen wel zin in een paar spookfilms.

Voor THE POSSESSION was de vraag: ‘Hoe heet de Jiddische demon uit de film?’. Het antwoord was Dybbuk. De vijf winnaars van dvd’s van THE POSSESSION, ter beschikking gesteld door eOne Entertainment Home, zijn Richard Smits uit Goirle, Sander de Boer uit Leeuwarden, Alex Feenstra uit Leeuwarden, Hessel Klijnstra uit Dalfsen en Jeroen Beynon uit Purmerend.

THE LAST EXORCISM: GOD ASKS. THE DEVIL COMMANDS. bracht een grotere variatie in antwoorden. Het antwoord op de vraag: ‘Hoe heet de demon in de moeder aller bezetenheidsfilms, THE EXORCIST?’ was niet Satan, en ook niet Regan of Merrin! Het was de enige echte Pazuzu. Wederom in samenwerking met eOne Entertainment Home mochten we vijf keer twee bioscoopkaartjes voor THE LAST EXORCISM etc. en de dvd van SINISTER weggeven. De gelukkige winnaars hiervan: Lisa Teunissen uit Utrecht, Sjoerd Jaspers uit Den Bosch, Nancy van Heck uit Lemelerveld, Rene van Dam uit Heerhugowaard en Jan Teinekes uit Apeldoorn.

Gefeliciteerd allemaal, jullie prijzen worden zo snel mogelijk naar jullie opgestuurd!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Onze Sightseers prijsvraag loopt nog tot en met 28 april aanstaande en morgen hebben we alweer een nieuwe prijsvraag. Hou onze website, Facebook en Twitter in de gaten!

 

 

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!