Wyrmwood
Wyrmwood
Nieuws
1 december 2015

Win Wyrmwood!

Wyrmwood PRIJSVRAAG |  Een van de succesnummers tijdens de Night of Terror vorig jaar: de over-the-top, bloody-as-hell zombiefilm WYRMWOOD komt op 15 december uit op dvd en blu-ray. Doe mee en win!

“You want a zombie? I get you a zombie.” De trailer van het Australische WYRMWOOD  laat er geen enkel misverstand over bestaan. Nadat er een komeet uit elkaar is gespat, valt vrijwel de hele wereldbevolking ten prooi aan een ziekte die mensen verandert in zombies. De weinigen die immuun lijken voor de ziekte komen al snel tot de ontdekking dat de catastrofe ook alle bestaande energiebronnen onbruikbaar heeft gemaakt. Vluchten is onmogelijk en de situatie lijkt volkomen uitzichtloos. Huisvader Barry is iedereen al kwijt, behalve zijn zus Brooke. Zij wordt echter kort daarna ontvoerd door een bende paramilitairen, die haar meenemen naar een gruwelijk medisch laboratorium. Daar is een psychotische ‘dokter’ bezig met allerlei krankzinnige experimenten…

‘MAD MAX meets DAWN OF THE DEAD citeert distributeur Just Entertainment. Een tweede deel schijnt al in de maak te zijn. Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met Just Entertainment, vijf exemplaren weg. WYRMWOOD is, we zien het vaker, geschreven en geregisseerd door twee broertjes. Onze prijsvraag is simpel: hoe heten ze?

Stuur vóór 15 december een mail naar [email protected], met het juiste antwoord, je adres en je keuze (dvd of blu-ray?). Succes!

1 december 2015

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!