Rigot Mortis
Rigot Mortis
Nieuws
29 november 2014

Win kaartjes voor RIGOR MORTIS!

Rigot Mortis PRIJSVRAAG | Op donderdag 11 december organiseert CinemAsia een eenmalige vertoning van RIGOR MORTIS in het Amsterdamse LAB 111. En jij kunt erbij zijn!

RIGOR MORTIS is het regiedebuut van schrijver/producent/acteur Juno Mak en werd geproduceerd door Takashi Shimizu (JU-ON/THE GRUDGE). Het is een ode aan de Chinese vampierfilms uit de tachtiger jaren, vol actie en special effects. De hoofdrol is voor Chin Siu-ho, die ook de hoofdrol speelde in MR. VAMPIRE (Ricky Lau, 1984). In RIGOR MORTIS speelt hij… Chin Siu-ho, een uitgerangeerde acteur, die ook nog eens gescheiden is van zijn vrouw en het contact met zijn zoon heeft verloren. Hij verhuist naar een flat waarvan gezegd wordt dat het er spookt, met de intentie een eind aan zijn leven te maken. Daar steken de andere flatbewoners, waaronder een taoïstische master-exorcist (Anthony Chan), een getraumatiseerde huisvrouw met een tragisch verleden (Kara Hui) en een vriendelijk ogende oudere vrouw met een lege doodskist in haar apartement (Paw Hee-ching) echter een stokje voor. Siu-ho moet aan de slag, want waar komen ineens al die vampiers vandaan…?

Daar kun jij achterkomen! Op 11 december vertoont CinemAsia de film eenmalig in LAB 111 in Amsterdam, met een inleiding van onze eigen hoofdredacteur Barend de Voogd. Schokkend Nieuws mag twee keer twee vrijkaarten weggeven, inclusief een gratis Bloody Mary aan de bar! Om hier kans op te maken hoef je alleen de volgende vraag te beantwoorden: welke acteurs uit de originele MR. VAMPIRE film komen terug in RIGOR MORTIS? 

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben bericht gehad. 

11 december, aanvang 20.00 uur
CinemAsia
LAB 111
Arie Biemondstraat 111
1054 PD Amsterdam

 

 

 

29 november 2014

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!