Oasis
Oasis
Nieuws
5 maart 2017

Win kaartjes voor het HAFF!

Oasis PRIJSVRAAG | Het Holland Animation Film Festival (HAFF) komt eraan! Van 22 t/m 26 maart in Utrecht. En Schokkend Nieuws verloot vrijkaartjes!

Liefhebbers van animatie kunnen in Utrecht hun hart ophalen aan meer dan 450 lange en korte animatiefilms, talkshows, masterclasses en presentaties in het Louis Hartlooper Complex en CineMec. De openingsavond, 22 maart, biedt maar liefst vier wereldpremières. De melancholische Zuid-Afrikaanse muziekfilm MY MAMMA IS BOSSIES (Naomi van Niekerk, 2017), STRANGE FISH van de Amerikaanse filmmaker Steven Subotnik en het experimentele LINDY HOP van de Brit Stuart Pound. Wij zijn vooral benieuwd naar OASIS. De avonturenfilm van de jonge Letse filmmaker Gints Zibalodis gaat over een jongen die bang is om zijn oase te verlaten vanwege de geest die daarbuiten dreigend op hem wacht.

Nog lang niet alle details van het programma zijn bekendgemaakt, maar liefhebbers van THE RED TURTLE mogen het festival zeker niet missen. Regisseur Michael Dudok de Wit, die met de film zijn derde Oscarnominatie binnen haalde, komt tijdens het HAFF een masterclass geven. Fans van Bill Plympton mogen ook niet verstek laten gaan, want het HAFF vertoont zijn nieuwe film LANA IN REVENGEANCE.

Schokkend Nieuws verloot 2×2 vrijkaarten voor een reguliere voorstelling naar keuze onder degenen die de volgende eenvoudige vraag juist beantwoorden: Dudok de Wit maakte THE RED TURTLE in samenwerking met welke beroemde Japanse animatiestudio? Mail je antwoord voor 17 maart naar [email protected] en maak kans!

Holland Animation Film Festival
22 t/m 26 maart
Utrecht
www.haff.nl

Save

Save

5 maart 2017

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!