the_ward_300x429
the_ward_300x429
Nieuws
18 juli 2011

Win kaarten voor The Ward

the_ward_300x429Officieel komt hij pas in augustus uit, maar aanstaande vrijdag 22 juli kun je al kijken naar de laatste film van John Carpenter. Schokkend Nieuws geeft kaarten weg voor de speciale voorvertoning van THE  WARD in filmtheater Kriterion.

THE WARD was natuurlijk ook de verrassingsfilm van het Imagine Amsterdam Fantastic Filmfestival dit jaar, maar voor wie hem toen gemist heeft en niet langer kan wachten: de voorstelling start vrijdag om 21.45 uur. Anderhalf uur met de regisseur van HALLOWEEN,  ESCAPE FROM NEW YORK en THE THING… Anderhalf in de isolatie met de jonge Kirsten (Amber Heard) tussen de andere vrouwen van het krankzinnigengesticht, haar hallucinaties en enkele duistere geheimen… Schokkend Nieuws hoofdredacteur Barend de Voogd verzorgt een korte inleiding.

Schokkend Niews geeft 5 x 2 kaarten vrijkaarten weg aan degenen die  ons (zonder te googlen!) kunnen vertellen hoe de allereerste (lange) film heet die Carpenter maakte? Mail je antwoord vóór 21 juli naar [email protected]. De winnaars krijgen dezelfde dag nog bericht en kunnen hun kaartjes ophalen bij de kassa.

The Ward
Vrijdag 22 juli
Aanvang: 21.45 uur
Kriterion
Roetersstraat 170
1018 WE Amsterdam
Website

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!