monsters_ball
monsters_ball
Nieuws
13 oktober 2011

Win kaarten voor het Monsters Ball

monsters_ballZaterdag 29 oktober komt voor de eerste keer in Nederland een duistere droom uit: het indoor Halloween Festival Monsters Ball. De Brabanthallen in Den Bosch verwachten die nacht meer dan 12.000 partymummies, feestvampiers en discozombies voor een heuse haunted raveparty. En Schokkend Nieuws mag hiervoor kaarten verloten!

Het persbericht van de organisatie komt woorden tekort: ‘Trek een freaky outfit aan en wordt één van hen. Laat het partymonster in je naar boven komen en verdwaal in een spannende, donkere wereld tot de zon op komt. Verstop je in het spookhuis, zoek je nieuwe vrouw in Corpse Bride City, rust even uit op het levensgrote kerkhof, of kijk films in BNN’s Horror Movie Cinema. Laat je meeslepen door het lugubere live entertainment en geniet van de spooky sounds. De gigantische internationale Mainstage is niet het enige licht in de duister, je kunt ook nog rondspoken in meer dan vijf andere Dance Area’s.’

Het feest start om 22.00 uur en gaat tot 7.00 uur ’s ochtends door. Op het hoofdpodium kun je optredens verwachten van Calvin Harris (UK), Audio Bullys (Live, UK), Sander Kleinenberg 5K, Dr. Lektroluv (Be), The Opposites, The Partysquad, La Fuente en Dirtcaps. De volledige line-up vind je op onderstaande website. De dresscode: Halloween en favoriete horror iconen. Oh, en voor wie geen eigen vervoer heeft: op eventravel.nl kun je een reisje boeken met De Griezelbus.

Een regulier ticket kost 35 euro, maar Schokkend Nieuws mag ze weggeven! We verloten drie maal 2 kaartjes onder degenen die zich voor 20 oktober melden via prijsvraag@schokkendnieuws.nl . We willen na afloop wel foto’s van de winnaars, waarop te zien is hoe ze in volle Halloweenuitrusting raven!

 

Naschrift 20 oktober: Deze prijsvraag is inmiddels verlopen. Inzenden heeft geen zin meer.  Gewoon een kaartje kopen kan nog wel:

www.monstersball.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!