spiral
spiral
Nieuws
9 juni 2021

Win een Spiral-prijzenpakket!

spiralPRIJSVRAAG | Vanaf vandaag is de Jigsaw-moordenaar (of nou ja, een van zijn vele volgelingen) weer actief in SPIRAL: FROM THE LEGACY OF SAW. Ter gelegenheid hiervan mag Schokkend Nieuws drie prijzenpakketten weggeven.

Een sadistisch genie hanteert een eigen gestoorde vorm van gerechtigheid in SPIRAL, het angstaanjagende nieuwe hoofdstuk uit de SAW-reeks. Werkend in de schaduw van een vooraanstaand politieveteraan (Samuel L. Jackson), nemen de brutale detective Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) en zijn onervaren partner (Max Minghella) de leiding in een angstaanjagend moordonderzoek dat doet denken aan het duistere verleden van de stad. Terwijl het mysterie zich verder verdiept, bevindt Zeke zich onbewust in het centrum van het verdorven spel van de moordenaar.

Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met filmdistributeur Independent Films, drie prijzenpakketten weg. Elk pakket bestaat uit een muismat, een flesopener, een sleutelhanger en een usb-stick (64 GB) die precies lijkt op de usb-stick die in de film een prominente rol speelt. Het enige wat je hoeft te doen om daarop kans te maken, is antwoord geven op de vraag: hoeveel eerdere SAW-films maakte regisseur Darren Lynn Bousman?

Mail je antwoord voor 25 juni naar prijsvraag@schokkendnieuws.nl en vergeet daarbij niet je naam en adres door te geven. Succes!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!