Mask1
Mask1
Nieuws
4 maart 2019

Win een Halloween-masker!

Mask1PRIJSVRAAG | Vanaf 6 maart is HALLOWEEN op dvd en blu-ray verkrijgbaar. Ter gelegenheid van deze release mogen wij in samenwerking met NBC Universal een mooie prijs weggeven: vijf officiële Michael Myers-maskers!

Afgelopen herfst konden we eindelijk weer eens genieten van een nieuwe HALLOWEEN in de bioscoop. Deze rechtstreekse sequel op de originele klassieker uit 1978 negeerde alle eerdere vervolgen en remakes en bracht Jamie Lee Curtis terug als Laurie Strode. Zowel het publiek als de critici waren enthousiast. Wij van Schokkend Nieuws waren ook lovend. Recensent Steve de Roover schreef: “ …een sterke sequel […], die zonder blikken of blozen naast het origineel kan staan.”

Blikken of blozen, dat doet Michael Myers ook nooit. Zijn gezicht is immers verborgen achter een doodeng, emotieloos masker. En daar kan jij er straks één van in huis hebben, want Schokkend Nieuws geeft in samenwerking met NBC Universal vijf levensechte Michael Myers-maskers weg! Want ‘everyone’s entitled to one good scare’.

Om mee te dingen naar deze prijs hoef je alleen antwoord te geven op de volgende vraag: voor het iconische masker van Michael Myers gebruikte de crew van de originele film een ander, witgeverfd, masker van een bekend sciencefictionpersonage. Welk personage was dat? Stuur het antwoord op deze vraag plus je naam, adres en woonplaats naar [email protected] en wie weet is één van die maskers straks van jou! Reageren kan tot en met 10 maart.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!