NewandImproved 300x264
NewandImproved 300x264
Nieuws
1 augustus 2016

Website zomerbeurt

NewandImproved 300x264 SCHOKKEND NIEUWS | Het zal sommigen al opgevallen zijn, maar de website van Schokkend Nieuws heeft een zomerbeurt gehad.

De Schokkend Nieuws-website is in een ver verleden, 2003, ooit begonnen als HTML-archief van eerder verschenen recensies, maar is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige dagelijkse nieuws- en recensiesite. De meer dan 2.500 filmbesprekingen maken nog steeds de hoofdmoot uit, maar je vindt er ook interviews, prijsvragen, downloads en columns.

Af en toe moet er wat onderhoud worden gepleegd. In de afgelopen weken hebben we aan de veranderingen gesleuteld. Om te beginnen zijn de tabbladen bovenaan de pagina veranderd. Onder het tabblad Rubrieken vind je nu een aparte knop voor Thank God It’s Friday. Handig: nu zijn de 150 vrijdagmiddag linkjesverzamelingen op hun beurt… verzameld op één enkele pagina! Ook de nieuwste loot aan de Schokkend Nieuws-stam, onze podcast. Heeft een plekje gekregen onder de Rubrieken-knop.

Onder het tabblad Abonnement vind je voortaan alle informatie bij elkaar over hoe je een jaarabonnement kunt afsluiten, het laatste (downloadbare) nummer, oude nummers die je nog kunt nabestellen, verkoopadressen en de nieuwsbrief.

Een nieuw tabblad, Doe mee!, is precies wat het zegt: een uitnodiging deel te worden van de Schokkend Nieuws community (om dat rotwoord maar eens te gebruiken). Hier vind je de – prachtig vernieuwde – agenda met alle events en filmpremières die voor Schokkend Nieuws-lezers interessant zijn, de aankondigingen van onze Straight to Video-avond in samenwerking met LAB111, andere Schokkend Nieuws events en de plek waar je ons T-shirt kunt bestellen.

Twee eerdere vernieuwingen zijn aangepast en verbeterd. De zwevende social media icons hangen niet langer irritant voor de tekst en conflicteren niet langer met de mobiele site. Onderaan de recensies en nieuwsberichten vind je voortaan ook drie suggesties met andere artikelen die je wellicht interessant vindt.

Speciale dank aan SN-medewerkster Carlijn Kruidhof en Rick Spaan van R2H Marketing & Internet Solutions. Hopelijk bevalt het!

1 augustus 2016

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!