SNlogo2011-bw
SNlogo2011-bw
Nieuws
5 september 2011

Videoverslag 4 juni

SNlogo2011-bwHij is er! Het videoverslag van het Schokkend Nieuws Feest en de cinefiele veiling van 4 juni.

Ongeveer tachtig mensen bezochten het Schokkend Nieuws feest op zaterdag 4 juni: naast vaste medewerkers, ook veel abonnees, verzamelaars, vrienden en zakelijke contacten. Tijdens de avond in de Amsterdamse Badcuyp vierde Schokkend Nieuws niet alleen dat het blad voortaan tweemaandelijks uitkomt, maar werd ook de nieuwe website van Schokkend Nieuws gelanceerd.

Het absolute hoogtepunt van de avond was de veiling van posters, lobbycards, gesigneerde videobanden en andere curiosa. Zouden er nog liefhebbers zijn voor die enorme zware doos met laserdiscs? Of die enorme AKIRA-poster? Reken maar! Ruim 840 euro werd er opgehaald voor ANOMALY, de korte Nederlandse sciencefictionthriller die onlangs werd voltooid. HKU-studenten Rik Schutte en Niels Medemblik lieten de aanwezigen meegenieten van hun plannen en artwork. Met de opbrengst van de veiling zijn ze al ‘over budget’ – en voor een keer is dat dus positief. ‘Misschien plannen maken voor een sequel?’, stelde van Tongeren voor.

De videoreportage is gemaakt door het fantastische team van Dyzlo Film. Camera: Sjoerd Jochems. Productie: Dylan Tonk, Willemieke Bongers. Montage: Lazlo Tonk. www.dyzlofilm.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!