Nieuws
3 september 2010

Video Basta live!

Videoliefhebbers opgelet! Schokkend Nieuws-redacteur Eric van der Woude, bekend van Video Basta!, houdt aanstaande zaterdag 4 september op Impakt Open Air een presentatie over zijn liefde voor vhs, geïllustreerd met de mafste fragmenten uit zijn persoonlijke cultcollectie.

Het regent deze week foute filmavondjes en Cinema Curioso. De aantrekkingskracht van vreemde, wansmakelijke of ten onrechte vergeten cinema, is groot. Eric van der Woude voegt daar nog iets bij: de charme van de ex-rental. VHS is inmiddels ingehaald door DVD, maar Eric spoort ze op: die videobanden met hun vaak prachtige hoesjes, uitgegeven door Hollandse videoboeren onder merknamen als Video 49, Video Star of Video for Pleasure.

En wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Schokkend Nieuws is al sinds het voorjaar van 2003 bezig met afscheid nemen van de videoband. Mike Lebbing startte in SN #58 de rubriek VIDEO BASTA. Roel Haanen en Eric van der Woude vullen de rubriek tot op de dag van vandaag.

Tijdens Impakt Open Air 2010 zal Erik een ruime keuze vertonen uit zijn enorme videocollectie. Wat er op het programma staat, blijft nog even een verrassing. Wél kunnen we vast onthullen wat Video Basta over een paar weken zal brengen in de nieuwe editie van Schokkend Nieuws: Vrouwen achter tralies: catfights, douchescènes, lesbische seks en strenge bewaaksters in glanzende zwarte laarzen!

Als dat geen Impakt heeft…

Impakt 2010
Zaterdag 4 september 2010
Boerderij Hofstede Terweide, Hogeweide 3
Het filmprogramma start om 21:00 uur
Toegang gratis
Volledige programma

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!