Nieuws
31 augustus 2010

WOOF! Reuzenspinnen en monstertieten

Aankomende zondag 5 september vindt de maandelijkse foute film avond WOOF! weer plaats in café Kult te Groningen. Deze keer met de low-budget monsterfilm THE GIANT SPIDER INVASION en de ‘˜opwindende’ spionagefilm DOUBLE AGENT 73.

Na een korte zomerstop keert de maandelijkse foute film avond WOOF! weer terug in café Kult te Groningen. Het nieuwe seizoen gaat meteen goed van start met monsterlijke arachnae en minstens even monsterlijke mammae.

In THE GIANT SPIDER INVASION (Bill Rebane, 1975) opent een meteoriet een poort naar een andere dimensie. Uit deze dimensie komen een stel gigantische spinnen met een onstilbare honger naar mensenvlees. Dr. Jenny Langer en dr. Vance van de NASA proberen de wereld van de ondergang te redden en gaan de strijd aan met de gruwelijke wezens. Gegarandeerd met tenenkrommend acteerwerk en belabberde special effects. Aanvang: 20.00 uur.

Gevolgd, om 22.00 uur door DOUBLE AGENT 73 (Doris Wishman, 1974). Jane Tennay (Chesty Morgan) is een geheim agente met monsterlijk grote borsten. Zij krijgt opdracht een bende drugsdealers te elimineren. In haar linkerborst krijgt Jane een kleine camera geïmplanteerd, waarin ze alleen maar in hoeft te knijpen om een foto te maken. Wat ze niet weet is dat de camera ook een tikkende tijdbom bevat.

WOOF! is in Groningen al jaren dé specialist op het gebied van jaren 70 en 80 Splatter-, Gore-, Sci-Fi-, Sex-, Biker- en Zombiefilms. Iedere eerste zondag van de maand vertoont oprichter Hans Minkes twee films uit zijn omvangrijke VHS collectie.

Café Kult
Steentilstraat 36-1
Films starten om 20.00 uur en 22.00 uur
Gratis entree en gratis popcorn

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!