Venom
Venom
Nieuws
15 februari 2019

Venom prijsvraag

Venom PRIJSVRAAG | Venom is al jaren een van de vreemdste, lelijkste en geliefdste personages uit de Marvel comics. De film met Tom Hardy is vanaf 20 februari beschikbaar op dvd en Blu-ray. Tijd dus, voor een smakelijke prijsvraag!

Filmplannen waarin de naam van Dolph Lundgren rondzong waren er al sinds de jaren 90, maar dit jaar kreeg Venom dan eindelijk zijn eigen film. Tom Hardy speelde de hoofdrol als Eddie Brock, tevens gastlichaam voor het in de titel genoemde buitenaardse symbiotische organisme.

Vanaf 20 februari is VENOM ook op dvd en Blu-ray beschikbaar. Schokkend Nieuws maakt, in samenwerking met Sony Pictures, zes lezertjes gelukkig. Voor vier van hen hebben we VENOM op Blu-ray, voor de vijfde geluksvogel hebben we een exclusieve steelbook 2 disc Blu-ray, en als je helemaal mazzel hebt win je de 4K Ultra HD Blu-ray met de exclusieve Venom/Riot figurine.

Maar wie Venom toelaat, moet een prijs betalen! Beantwoord de volgende vraag: in welke film uit 2007 dook Venom al eens op in een bijrol? Stuur je antwoord, naam en adres voor 22 februari  naar [email protected] en maak kans!

15 februari 2019

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!