Chernoyl Diaries 2
Chernoyl Diaries 2
Nieuws
30 mei 2012

Groeten uit Chernobyl

Chernoyl Diaries 2 We hebben weer een Schokkende voorpremière op vrijdag 8 juni! Past ook wel bij onze SN#96 vakantiespecial: CHERNOBYL DIARIES. Inderdaad, zes jongeren maken een vakantietripje naar Chernobyl! Wij hebben de foto’s.

Schrijver en producent Oren Peli deed het deze keer eens zonder found footage of PARANORMAL ACTIVITY. Misschien juist wel daarom: het regiedebuut van Brad Parker is een vermakelijke horrorfilm die vrijwel meteen uit de startblokken komt. Chris, Nathalie, Paul, Amanda, Michael en Zoë melden zich voor een avontuurlijke stedentrip bij ‘Uri’s Extreme Travel’. In een gammel busje wagen ze zich Pripyat binnen. De stad is uitgestorven na de kernramp met de beruchte Reactor No.4 op 26 april 1986. Althans… bijna uitgestorven.

De officiële release van CHERNOBYL DIARIES is gepland op 14 juni. Bij ons kun je de film dus al een week van te voren zien.Geschoten in, we verklappen het maar vast, een Servische tractorfabriek en op een afgeschreven Hongaars vliegveld. Hieronder een paar vakantiekiekjes die, uiteraard, nog niets weggeven van wat de onfortuinlijke vakantiegangers te wachten staat.

mt_ignore: Chernobyl Diaries Schokkend Nieuws 1

mt_ignore: Chernobyl Diaries Schokkend Nieuws 2

mt_ignore: Chernobyl Diaries Schokkend Nieuws 4

mt_ignore: Chernobyl Diaries Schokkend Nieuws 5

mt_ignore: Chernobyl Diaries Schokkend Nieuws 3

Schokkend Nieuws vertoont iedere maand bijzondere, unieke, goede of obscure films in De Uitkijk, de oudste bioscoop van Nederland. Het Schokkend Nieuws Cineville filmcafé is onderdeel van het Cineville café dat iedere vrijdagavond te bewonderen valt. Het zijn gezellige informele filmavondjes. De bar blijft de hele voorstelling open. Toegang bedraagt 9 euro.

Nog beter: Schokkend Nieuws-abonnees betalen, op vertoon van het laatste nummer, slechts 7 euro!

Vrijdag 8 juni
Aanvang: 23.00 uur
De Uitkijk
Prinsengracht 452

www.uitkijk.nl  | www.cineville.nl

30 mei 2012

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!