day of_reckoning
day of_reckoning
Nieuws
5 maart 2013

Universal Soldier prijsvraag!

day of_reckoning PRIJSVRAAG | De speciale voorvertoning van UNIVERSAL SOLDIER: DAY OF RECKONING tijdens het Schokkend Nieuws vs. Zone 5300 feest was een groot succes. Film gemist? Doe dan mee aan onze prijsvraag en win dit krankzinnige knokfeest op dvd of blu-ray!

“Een erotische dagdroom voor de testosteron-verslaafde”, zo omschreef hoofdredacteur Barend de Voogd UNIVERSAL SOLDIER: DAY OF RECKONING in zijn inleiding bij de première in de Melkweg. DAY OF RECKONING heeft weinig te maken met de vorige delen van de serie en dat is misschien maar goed ook, want na drie officiële en twee onofficiële vervolgen was de rek er wel een beetje uit. Deze zesde UNIVERSAL SOLDIER is eerder een variatie op een thema dan een echt vervolg. “Uiteindelijk is het de combinatie van brute actie en een verhaal als een Lynchiaanse koortsdroom,” schreef Lieuwe van Albada in zijn recensie, “die de kijker met het tevreden gevoel achterlaat dat ook zijn brein met een honkbalknuppel is bewerkt.”

Regisseur John Hyams stak zijn nek uit met deze instant cult film en dat juichen wij van harte toe. En daarom geven wij graag, in samenwerking met distributeur Dutch FilmWorks, twee dvd’s en twee blu-rays weg. Het enige wat je hoeft te doen is de volgende vraag beantwoorden:

Welke acteur speelde de rol van Luc Devereaux in de twee niet-officiële UNIVERSAL SOLDIER vervolgen?

Stuur het antwoord, je naam en adres en voorkeur voor dvd of blu-ray vóór 20 maart naar: [email protected].

 

5 maart 2013

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!