lastknights
lastknights
Nieuws
6 december 2015

Thuisbios, week 49

lastknights KOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios vind je iedere week interessante nieuwe genretitels die je zo vanuit je luie stoel kunt bekijken. Deze week tot leven gekomen games, enge SOA’s, en een film met Clive Owen en Morgan Freeman.

CONTRACTED, PHASE II, de sequel op CONTRACTED, gaat in de loop van de speeltijd helaas net zo onderuit als de besmette mensen die erin rondlopen. Toch maakt een film die recensent Theodoor Steen tot de ironische uitspraak “Niets is angstaanjagender dan het vrouwelijk reproductiesysteem…” bracht wel nieuwsgierig. Te koop, te huur, te zien op VOD en te winnen (Splendid).

Wat doen Clive Owen en Morgan Freeman in een direct-to-dvd release? LAST KNIGHTS, heet de film, en hij lag kennelijk al een paar jaar op de plank. Met een Rotten Tomatoes-score van zestien procent hadden ze hem daar misschien moeten laten liggen. Te koop, te huur en op VOD vanaf 2 december (Universal), voor wie het aandurft.

Zestien procent is een behoorlijk lage score op Rotten Tomatoes. PIXELS van Adam Sandler wist toch maar één procentpuntje hoger te scoren. Ook Thierry Verhoeven vond de film maar 1.5 skull waard, en noemde het in zijn recensie “een misser van jewelste”. PIXELS was al te huur en te koop, en is vanaf 10 december ook beschikbaar op VOD.

Ook nog in de aanbieding: de rape-revengefilm BOUND TO VENGEANCE (Just) en de Spaanse thriller SWEET HOME (Splendid, binnenkort een recensie op de website).

6 december 2015

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!