Chrismas Horror story
Chrismas Horror story
Nieuws
7 december 2015

Ho! Ho! Ho!

Chrismas Horror storyPRIJSVRAAG | Sinterklaas is het land weer uit, en dus wordt het tijd voor een kerstprijsvraag. Doe mee en maak kans op een dvd of blu-ray van A CHRISTMAS HORROR STORY.

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben bericht gehad.

Kerst is de tijd van sneeuw, glühwein en verhalen onder de dennenboom. Vier verhalen, om precies te zijn, vertelt DJ Dan tijdens een nachtelijke radioshow in A CHRISTMAS HORROR STORY. Terwijl de Kerstman op de Noordpool te kampen krijgt met elven die bezeten zijn, brengt een gezinnetje dat op zoek ging naar de perfecte kerstboom meer dan alleen een boom mee uit het bos. Tegelijkertijd mondt een documentaire over een moord op een universiteitscampus uit in een nachtmerrie en wordt een andere familie gestalkt door Krampus.

Schokkend Nieuws geeft in samenwerking met distributeur Splendid vijf exemplaren weg van A CHRISTMAS HORROR STORY. Santa wordt gespeeld door George Buza die ooit een trucker speelde in X-MEN, en Krampus wordt gespeeld door spierbundel Rob Archer… maar welke bekende acteur is nou niet bepaald going where no man has gone before in zijn radiocabine als DJ Dan?

Stuur vóór 23 december een mail naar [email protected], met het juiste antwoord, je adres en je keuze (dvd of blu-ray). Succes!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!