The Raid Schokkend Nieuws
The Raid Schokkend Nieuws
Nieuws
3 juli 2012

The Raid Prijsvraag

The Raid Schokkend Nieuws PRIJSVRAAG | Bij de snoeiharde Indonesische knokfilm die deze week in première gaat, past een snoeiharde prijsvraag: win vrijkaarten voor THE RAID in Kriterion!

THE RAID, publiekslieveling tijdens het Imagine Film Festival, is nu al de hardste actiefilm van 2012. De opzet is simpel: politieman Rama en zijn SWAT-team bestormen een vervallen flatgebouw in Jakarta. Het doel is een drugsbaron op de bovenste etage te arresteren. Complicatie: het hele gebouw zit vol criminelen die zich allemaal vol overgave op de ongelukkige politiemannen storten. Binnen de kortste keren is alle munitie op en gaat het gevecht verder met messen, voeten, vuisten en elk stuk gebroken meubilair dat maar voor handen is.

Het knokfestijn van Gareth Evans, die nu trouwens al bezig is met de sequel, draait vanaf 5 juli onder meer in het Amsterdamse filmtheater Kriterion. Dagelijks om 17.45 uur en 19.45 uur en, behalve dinsdag, om 21.45 uur.

Schokkend Nieuws geeft 5 x 2 kaartjes weg, geldig voor alle voorstellingen tussen 5 en 11 juli. Wees er dus snel bij en beantwoord vóór 5 juli de volgende vraag:

Hoe heet de Indonesische martial-arts ontdekking die de hoofdrol speelt in THE RAID?

De winnaars van onze THE RAID  prijsvraag zijn bekend! Worin, Jurriaan, Jeffrey, Michael en Erik wisten het antwoord: Iko Uwais, onthou die naam. Gefeliciteerd, er is inmiddels een mail naar jullie onderweg.

3 juli 2012

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!