Dork Crystal
Dork Crystal
Nieuws
22 september 2019

The Dork Crystal

Dork CrystalPRIJSVRAAG | Ook in de ban van de Crystal of Truth? Van Hup en Deet en de intonatie van de Chamberlain? Sketch artist en illustrator Chenduz heeft speciaal voor Geek Fest een limited edition promo card Dork Crystal gereleased en Schokkend Nieuws mag vijf gesigneerde exemplaren weggeven!

Op 28 september vindt de tweede editie van Geek Fest Rotterdam plaats. Tijdens dit jaarlijkse evenement ontmoeten bezoekers bijzondere illustratoren, graphic designers en comic artists, kunnen ze hun werk bewonderen en live creaties van nieuw werk en verschillende creatieve platformen meemaken. Het is ook een uitstekende plek om je collectibles- en/of comicverzameling uit te breiden of een van de workshops, lezingen of Q&A’s te bezoeken. Eregast deze editie is Martin Lodewijk, bekend van o.a. de strip Agent 327. Schokkend Nieuws is ook aanwezig met een stand, dus kom langs om dat ene ontbrekende SN-nummer te kopen, in onze bargain bin te neuzen of gewoon om gezellig een praatje te maken!

Naast Geek Fest wordt iedere laatste zaterdag van de maand de mini-market Geekstravaganza georganiseerd, tijdens welke regelmatig verschillende exclusieve limited edition trading cards worden uitgegeven. Zo werd tijdens de laatste editie in augustus een bijzondere promo card gereleased met artwork van Vincenzo D’Ippolito., a.k.a. Chenduz, die vooral bekend is door zijn werk aan de Garbage Pail Kids en de Wacky Packages series. Zijn creatie Dork Crystal is de tweede exclusief voor het event gereleasde promo card (uiteraard ook op Geek Fest te koop); later dit jaar volgen nog vier promo cards, van onder meer Chenduz en Simone Arena.

Schokkend Nieuws mag vijf gesigneerde exemplaren van de card Dork Crystal weggeven, en meedoen is net zo makkelijk als een podling de modder in lokken! Stuur uiterlijk 6 oktober een mailtje naar [email protected] om kans te maken op deze exclusieve trading card. Vergeet niet je adres te vermelden in je mail. Succes!

GeekFest
Zaterdag 28 september
42Workspace, Schiedamse Vest 154, Rotterdam
Tickets €10 aan de deur of via www.geekfestrotterdam.nl

Geekstravaganza
Zaterdag 26 oktober
42Workspace, Schiedamse Vest 154, Rotterdam
Gratis entree. Meer info op www.geekfestrotterdam.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!